Why we love what we do.

Het is onze passie om u te helpen bij het navigeren door een reis van gracieus ouder worden. Om je ware zelfrespect te doen ontwaken en de schoonheid van zelfvertrouwen te herontdekken.

Over FIVE Clinics

Why we love what we do.
01.

Holistisch behandelen

FIVE Clinics richt zich op een holistische benadering. Bij een holistische benadering wordt er gekeken naar alle elementen van het gezicht en niet zozeer naar enkel de rimpels en plooien, maar naar gezichtscontouren, symmetrie en verfijning.

Hoewel iedereen een andere definitie heeft van schoonheid, is een aantrekkelijk gezicht vaak gebaseerd op symmetrie, balans en harmonie. Hier wordt goed naar gekeken vanuit holisme. Hierdoor blijft het gezicht in proportie en behoud het de goede verhoudingen wat leidt tot een natuurlijk resultaat.

02.

The Art of Graceful Aging

FIVE Clinics is uniek omdat het zich richt op een holistische benadering. Er wordt niet zozeer gekeken naar enkel rimpels en plooien, maar naar gezichtscontouren, symmetrie en verfijning.

Dit wordt gedaan om vrouwen aantrekkelijker, jonger of vrouwelijker eruit te laten zien. FIVE Clinics streeft naar “graceful aging” om daarmee de innerlijke kracht en het zelfvertrouwen van vrouwen naar boven te halen.

In al onze producten en diensten houden wij ons bezig met drie kernwaarden.

01.

Veiligheid

Voor ons is niets belangrijker dan jouw veiligheid. Daar zijn onze diensten op vastgesteld en het is dé reden waarom onze diensten alleen op je worden uitgevoerd door een medische professional.

02.

Medische validatie

Wetenschappelijke onderzoeken nemen wij heel serieus. We doen niet aan wonderclaims. Onze diensten zijn gebaseerd op gedegen onderzoek.

03.

Krachtige resultaten

Onze diensten werken met weinig tot geen hersteltijd. Op deze manier kun je jouw afspraak makkelijk tijdens een lunchpauze plannen. De resultaten zijn voor een lange tijd en hebben een duurzame werking.

Onze nieuwe kliniek op de Zuidas

Why we love what we do

FIVE Clinics is een cosmetische kliniek gespecialiseerd in injectables. Injectables bestaan uit botox, filler en profhilo. We frissen je blik op met  botox en filler behandelingen, en laten hiermee jezelf zijn én blijven

Waarom? Omdat we er van overtuigd zijn dat, ongeacht je levensstijl, iedereen het verdient om er op zijn of haar best uit te zien en zich op zijn best te voelen. Wij zijn een gedreven team dat daar graag een rol in speelt.


Holistisch behandelen

FIVE Clinics richt zich op een holistische benadering. Bij een holistische benadering wordt er gekeken naar alle elementen van het gezicht en niet zozeer naar enkel de rimpels en plooien, maar naar gezichtscontouren, symmetrie en verfijning.

Hoewel iedereen een andere definitie heeft van schoonheid, is een aantrekkelijk gezicht vaak gebaseerd op symmetrie, balans en harmonie. Hier wordt goed naar gekeken vanuit en holisme. Hierdoor blijft het gezicht in proportie en behoud het de goede verhoudingen wat leidt tot een natuurlijk resultaat.
Ons team

Safa Doestzada

Safa Doestzada is een Amsterdamse ondernemer met een passie voor verzorging en detail. Als ondernemer is het zijn doel om verzorging en gracefull ageing tot een vast ritueel van een moderne lifestyle te maken.

Met de oprichting van FIVE Clinics wilt hij injectable-behandelingen toegankelijker, inclusiever en aangenamer aanbieden- zonder de klinische expertise van de behandeling op te offeren nadat hij zag dat andere (arts)-ondernemers daarin vaak tekort schieten.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
phone
Bel 020 - 2440012
WhatsApp ons
Gratis Consult