23.11.2023

A coffee with Joke Meijer

Een behandeling bij Aēstec ondersteunt het proces van ‘mooi’ ouder worden zonder jezelf te veranderen - Joke Meijer (58)

Hi Joke! Zou je jezelf willen voorstellen? We zijn erg benieuwd naar jouw verhaal!

Natuurlijk! Ik ben Joke Meier, 58 jaar oud en ik woon in Hummelo. Samen met mijn man runnen wij al 26 jaar manege het Loenhorst. Naast het runnen van de manege ben ik altijd actief geweest in de modewereld, en de laatste jaren werk ik als professioneel model.

Kun je ons vertellen of je ooit onzekerheden hebt ervaren of aspecten van jezelf hebt overwogen te veranderen?

Over het algemeen ben ik behoorlijk tevreden, maar het ouder worden brengt toch de nodige veranderingen met zich mee. Vooral het verslappen van de huid was iets wat ik graag anders had willen zien, maar dan wel op een natuurlijke manier!

Welke behandeling heb je ondergaan om huidverslapping tegen te gaan?

Ik heb inmiddels twee keer een Prophilo-behandeling bij jullie gehad.

Hoe heb je deze behandeling ervaren?

De behandeling zijn vijf prikjes aan beide zijden van het gezicht, en ik vond het goed te doen. Als je een lagere pijngrens hebt, is het ook mogelijk om vooraf een verdovende crème te krijgen.

Wat was de reden dat je voor Aēstec hebt gekozen?

Ik ben in contact gekomen met Aēstec via sociale media. Ik volg en ken meerdere dames die al behandelingen hebben ondergaan en zij waren allemaal tevreden, dus dat sprak me aan!

Hoe sta je in het algemeen tegenover ouder worden?

Ik ben over het algemeen positief over ouder worden. We hebben de vrijheid om te zijn wie we willen zijn, en mijn streven is om de beste versie van mezelf te blijven. Een behandeling bij Aēstec ondersteunt het proces van ‘mooi’ ouder worden zonder jezelf te veranderen. Het vertragen van zichtbare veroudering is al een prachtig doel op zich. Aēstec kan hierbij helpen en luistert goed naar je wensen, en ze houden rekening met je natuurlijke uitstraling. Uiteindelijk wil ik er nog steeds uitzien zoals ikzelf.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult