Profhilo ®

Vanaf 195,-

Een Profhilo ® behandeling is een nieuwe techniek om de huid te verjongen met bewezen resultaat. Profhilo ® wordt in kuurvorm aangebracht, beginnend met 2 tot 3 behandelingen met een interval van 4 weken.

vanaf 195,-

Profhilo ®

Natuurlijk resultaat met Profhilo ®

Profhilo ® is een nieuw ontwikkeld type skinbooster gemaakt van 100% puur hyaluronzuur. Door het toedienen van vijf kleine prikjes hyaluronzuur stimuleren we de huid om collageen en elastine aan te maken. Profhilo ® verbetert de huidskleur, textuur, hydratatie en algehele uitstraling. Het kan de stevigheid en elasticiteit verhogen en bevordert een zachter uitziende huid.

Wil jij er jaren jonger uitzien? Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden.  

Plan je gratis consult

Waarom FIVE Clinics

We worden gewaardeerd met een 9,6 door onze cliënten op Google

Meer dan 47.000 behandelingen verricht door onze specialisten

Cosmetisch artsen met gezamenlijk meer dan 31 jaar ervaring

Altijd een gratis consult voorafgaand aan de behandeling

Wat mag ik verwachten van een behandeling met Profhilo ®

Het is wetenschappelijk bewezen dat Profhilo ® de aanmaak van vier verschillende soorten collageen en elastine in de huid en vetcellen stimuleert. Ze noemen dit bioremodellering. Zowel de diepere huidlaag als de bovenste huidlaag worden gehydrateerd, wat resulteert in een verbetering van de textuur, natuurlijke glans en conditie van de huid. Profhilo ® wordt uitgevoerd in een reeks van minimaal 2 behandelingen, met een tussenpoos van 4 weken.

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van Profhilo ®

Gezicht

Nek

Decolleté

Glowy Skin

Vertrouw ook op FIVE Clinics

4.9
80+ reviews op Google
01/2022

Alles klopt: van de persoonlijke benadering tot het zeer professionele advies van FIVE Clinics. Bovendien zijn de dames super vriendelijk en attent. Ik ben fan!

Robine
03/2022

The clinic is very nice. The stuff is great , very friendly and informative. They take their time to listen to what you want and explain everything to you . The result 👄 was just what I wanted , a natural look with a little bit of 🔥. I was scared of the pain but I must say it was a pain free experience. Thanks to DR Marwah Doestzada!

Natalia culda
03/2022

Omdat ik zo blij was met mijn behandeling van de traangootjes besloot ik ook andere behandeling te doen. Zoals mijn lippen, super natuurlijk gedaan. Daarnaast ook botox genomen voor de frons en kraaienpootjes. Ben uitermate tevreden!

B.D.
03/2022

Mooie kliniek, fijne atmosfeer en kundige artsen die echt het beste voor je willen. Heb bij 2 anders klinieken in Amsterdam een consult gehad maar niet echt de stap durven te nemen. Bij deze kliniek wel voor zowel botox als fillers (ze gebruiken hier voornamelijk Juvéderm) en ben er super blij mee 🙏🏻

Nienke Veenstra
02/2022

Vorige week een consult genomen, erg tevreden over de aandacht die er voor je als klant wordt besteed. Ik ben vrij kritisch vooral met fillers. Na verschillende klinieken te hebben vergeleken in Amsterdam is mijn keuze bij deze kliniek gevallen vanwege de deskundigheid van de arts. Ben je op zoek naar kwaliteit dan zit je hier aan het juiste adres :)

Nancy Zouhir
01/2022

Attention to details at this place is beyond expectations, and people are the sweetest! For all those who love to treat themselves- you won’t find a better place in amsterdam!

Katherina Shilovskaya

De resultaten van een Profhilo ® behandeling

Profhilo® behandeling

De boven- en onder lippen zijn in balans gebracht en de lippen zijn gehydrateerd. De after foto is direct na de behandeling genomen waardoor de lippen nog gezwollen zijn. De zwelling neemt binnen twee weken af en een natuurlijk oogend resultaat zal aanhouden.

Lipfiller behandeling

De boven- en onder lippen zijn in balans gebracht en de lippen zijn gehydrateerd. De after foto is direct na de behandeling genomen waardoor de lippen nog gezwollen zijn. De zwelling neemt binnen twee weken af en een natuurlijk oogend resultaat zal aanhouden.

Onze Profhilo ® behandelingen

Veelgestelde vragen over Profhilo ®

1

Doet een behandeling met Botox® pijn?

Nee. Een Botox® behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE). Ook een filler behandeling is niet pijnlijk omdat er verdovingsmiddel in de fillers zit. Een lipbehandeling kan wel gevoelig zijn omdat de lippen erg goed doorbloed zijn en veel zenuwen liggen, hiervoor gebruiken wij speciale verdovingscr me. Daarnaast gaan onze artsen erg nauwkeurig en heel voorzichtig te werken waardoor er geen ongemak gevoeld wordt.

2

Hoelang kan ik genieten van de resultaten?

Wij gebruiken we alleen originele merk Botox®, de werking hiervan is 3 tot 4 maanden. FIVE Clinics werkt met het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd: Juv derm waarvan de werking 18-24 maanden blijft. Tevens is het zo dat er nadien enkel een touch-up nodig is met kleine hoeveelheden fillers nodig is om het resultaat bij te houden.

3

Binnenkort heb ik een belangrijk evenement, wanneer kan ik het beste een afspraak inplannen?

De resultaten na een filler behandeling zijn direct zichtbaar en met twee weken zal het resultaat optimaal zijn. We adviseren 2 weken uw afspraak in de plannen vooraf aan een belangrijk event.

Bekijk alle vragen

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
Plan behandeling / gratis consult