Krachtige en bewezen resultaten

Bereik natuurlijk ogende resultaten met behandelingen die door onze experts zijn geformuleerd voor hun veiligheid en effectiviteit.

Junkbeenderen & Lip Fold

Resultaten van een jukbeen behandeling en ene lip fold door FIVE Clinics. Deze schoonheid kwam voor haar jukbeenderen en neuslipplooilijnen. We hebben haar wangen contouren gegeven en de plooilijnen van de neuslip verzacht. Dit zorgt voor een frisse uitstraling!

Transformation Facelift

Onze lieve cliënt ziet er een paar jaar jonger uit. Haar hele gezicht is gelift en strakker, maar het belangrijkste is dat ze straalt! Onze FIVE Clinics-filosofie is een op maat gemaakte behandeling die zichtbare tekenen van veroudering tegen gaat. Het definieert, verstevigt en brengt de symmetrie in het gezicht terug. De resultaten zijn vergelijkbaar en vaak beter dan bij een traditionele facelift, omdat we volume aan de wangen kunnen toevoegen, wat niet mogelijk is tijdens een facelift. Er waren meerdere sessies nodig om dit resultaat te krijgen. Ze hoeft zich geen zorgen meer te maken over kleine lijntjes en geniet volop van dit resultaat! We zijn blij voor haar

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. FIVE Clinics heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Maak een afspraak

Weet je niet zeker welke behandeling het beste bij je past? Dan krijg je altijd een gratis adviesgesprek. Tijdens dit consult bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden om hieraan tegemoet te komen.