Botox® laat je rimpels verdwijnen

Vanaf 125,-

Verminder de verschijning van lijntjes en rimpels voor een gladdere, frissere look met een van onze Botox® behandelingen.

vanaf 125,-

Botox® laat je rimpels verdwijnen

Natuurlijk resultaat met Botox®

Bij FIVE Clinics gaan we altijd voor een natuurlijk resultaat. Onze professionele artsen weten precies welke dosering nodig is en werken uitsluitend met de originele Botox® van Allergan.

Botox is een middel dat al ruim 40 jaar met succes wordt toegepast in de cosmetische wereld om rimpels te verminderen. Het werkt effectief en heeft nauwelijks hersteltijd. Zo strijken we op een subtiele manier je rimpels glad, zonder dat het er onnatuurlijk uit gaat zien.

Wil jij dit ook? Maak dan een vrijblijvende afspraak en ontdek de mogelijkheden

Plan een gratis consult

Waarom FIVE Clinics

We worden gewaardeerd met een 9,6 door onze cliënten op Google

Meer dan 47.000 behandelingen verricht door onze specialisten

Cosmetisch artsen met gezamenlijk meer dan 31 jaar ervaring

Altijd een gratis consult voorafgaand aan de behandeling

Wat mag ik verwachten van een Botox® behandeling?

Botox® kan op verschillende manieren worden toegepast. Het eiwit dat wordt ingespoten, blokkeert tijdelijk de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spieren. Er worden uiterst kleine hoeveelheden gebruik, die ook nog eens sterk verdund zijn. Hiermee worden spiervezels geïnjecteerd die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek. Het resultaat is een ontspannen, jeugdige en frisse uitstraling.

Botox® wordt ook met succes toegepast tegen tandenknarsen en migraine. Door het onwillekeurig samenspannen van spieren in het gezicht kunnen de klachten ontstaan. Botox ® ontspant deze spieren.

Heb je last van overmatig zweten? Met een Botox® behandeling wordt de prikkeling van de zweetklieren sterk verminderd. Je kunt weer vol zelfvertrouwen deelnemen aan al je dagelijkse activiteiten, zonder natte plekken onder je oksels.

Waar stoor jij je aan? Ontdek de toepassingen van Botox®

Voorhoofd

Kraaienpoten

Wenkbrauwlift

Frons

Bunny Lines

Gummy Smile

Tandenknarsen

Migraine

Vertrouw ook op FIVE Clinics

4.9
80+ reviews op Google
01/2022

Alles klopt: van de persoonlijke benadering tot het zeer professionele advies van FIVE Clinics. Bovendien zijn de dames super vriendelijk en attent. Ik ben fan!

Robine
03/2022

The clinic is very nice. The stuff is great , very friendly and informative. They take their time to listen to what you want and explain everything to you . The result 👄 was just what I wanted , a natural look with a little bit of 🔥. I was scared of the pain but I must say it was a pain free experience. Thanks to DR Marwah Doestzada!

Natalia culda
03/2022

Omdat ik zo blij was met mijn behandeling van de traangootjes besloot ik ook andere behandeling te doen. Zoals mijn lippen, super natuurlijk gedaan. Daarnaast ook botox genomen voor de frons en kraaienpootjes. Ben uitermate tevreden!

B.D.
03/2022

Mooie kliniek, fijne atmosfeer en kundige artsen die echt het beste voor je willen. Heb bij 2 anders klinieken in Amsterdam een consult gehad maar niet echt de stap durven te nemen. Bij deze kliniek wel voor zowel botox als fillers (ze gebruiken hier voornamelijk Juvéderm) en ben er super blij mee 🙏🏻

Nienke Veenstra
02/2022

Vorige week een consult genomen, erg tevreden over de aandacht die er voor je als klant wordt besteed. Ik ben vrij kritisch vooral met fillers. Na verschillende klinieken te hebben vergeleken in Amsterdam is mijn keuze bij deze kliniek gevallen vanwege de deskundigheid van de arts. Ben je op zoek naar kwaliteit dan zit je hier aan het juiste adres :)

Nancy Zouhir
01/2022

Attention to details at this place is beyond expectations, and people are the sweetest! For all those who love to treat themselves- you won’t find a better place in amsterdam!

Katherina Shilovskaya

De resultaten van een Botox® behandeling

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. FIVE Clinics heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Wenkbrauwlift

Onze cliënt had volumeverlies aan de zijkanten van het voorhoofd door het verouderingsproces en subtiel lateraal volumeverlies van het jukbeen. FIVE Clinics heeft de holheid aan de zijkanten van het voorhoofden de jukbeenderen hersteld, wat resulteerde in een jeugdiger uiterlijk en subtiele wenkbrauwlift.

Onze Botox® behandelingen

Veelgestelde vragen over Botox®

1

Doet een behandeling met Botox® pijn?

Nee. Een Botox® behandeling is pijnloos omdat wij de dunste naald gebruiken die er wereldwijd bestaat (THE INVISIBLE NEEDLE). Ook een filler behandeling is niet pijnlijk omdat er verdovingsmiddel in de fillers zit. Een lipbehandeling kan wel gevoelig zijn omdat de lippen erg goed doorbloed zijn en veel zenuwen liggen, hiervoor gebruiken wij speciale verdovingscr me. Daarnaast gaan onze artsen erg nauwkeurig en heel voorzichtig te werken waardoor er geen ongemak gevoeld wordt.

2

Hoelang kan ik genieten van de resultaten?

Wij gebruiken we alleen originele merk Botox®, de werking hiervan is 3 tot 4 maanden. FIVE Clinics werkt met het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd: Juv derm waarvan de werking 18-24 maanden blijft. Tevens is het zo dat er nadien enkel een touch-up nodig is met kleine hoeveelheden fillers nodig is om het resultaat bij te houden.

3

Binnenkort heb ik een belangrijk evenement, wanneer kan ik het beste een afspraak inplannen?

De resultaten na een filler behandeling zijn direct zichtbaar en met twee weken zal het resultaat optimaal zijn. We adviseren 2 weken uw afspraak in de plannen vooraf aan een belangrijk event.

Bekijk alle vragen

De voor- en nadelen van Botox ®

Botox® is meerdere malen negatief in het nieuws geweest.Veel mensen denken bij Botox® aan bewegingloze, strakgetrokken gezichten. Uiteraard wil jij geen ‘pokerface’, maar je natuurlijke schoonheid benadrukken, zonder rimpels. Dat begrijpen we bij FIVE Clinics als geen ander. Daarom streven onze cosmetisch artsen altijd een zo natuurlijk mogelijk resultaat na.

Voordelen van Botox ®

  • Al ruim dertig jaar een veilige injectable, zonder complicaties. 

  • Is uiterst effectief bij rimpels en fijne lijntjes.

  • Bij de juiste dosering geeft het een natuurlijk resultaat.

  • Een behandeling duurt gemiddeld slechts vijftien minuten.

  • Een behandeling is nagenoeg pijnloos.

  • Botox ® is tijdelijk.

Nadelen van Botox ®

  • In tegenstelling tot fillers, kan botox niet ongedaan worden gemaakt.

  • Er is een kleine kans op bijwerkingen, zoals roodheid en/of zwelling van de huid, blauwe plekken rond het behandelgebied, hoofdpijn of een hangend ooglid (zeer zeldzaam). Eventuele bijwerkingen verdwijnen vaak binnen twee dagen.

Zullen we kennismaken?

Weet je al wat je wilt, of wil je eerst meer informatie? Samen met de cosmetisch arts bespreek je de opties en krijg je een persoonlijk behandelplan. Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Plan direct een gratis consult
Plan behandeling / gratis consult