Kaaklijn filler

Een strakke kaaklijn kan best jaloersmakend zijn. Net zoals de kin is de kaaklijn ook een ontzettend belangrijk onderdeel van het gezicht. Wanneer je hier onzeker over bent kan dat enorm vervelend zijn. Je kunt een kaaklijn filler gebruiken wanneer je jouw mooie contouren in het gezicht weer terug wilt krijgen. Met een kaaklijn filler kan namelijk niet alleen de verslapte huid worden versterkt, ook kunnen contouren worden teruggebracht door de kaaklijn te shapen.

Behandeling

Kaaklijn fillers
Plan een behandeling

Een strakke kaaklijn kan best jaloersmakend zijn. Net zoals de kin is de kaaklijn ook een ontzettend belangrijk onderdeel van het gezicht. Wanneer je hier onzeker over bent kan dat enorm vervelend zijn. Je kunt een kaaklijn filler gebruiken wanneer je jouw mooie contouren in het gezicht weer terug wilt krijgen. Met een kaaklijn filler kan namelijk niet alleen de verslapte huid worden versterkt, ook kunnen contouren worden teruggebracht door de kaaklijn te shapen.

Wat doen kaaklijn fillers?

Het kan zijn dat je je al jaren ergert aan de vorm van je kaaklijn. Ook kan het zijn dat je merkt dat je prachtig gevormde kaaklijn wat verouderd en verslapt. Dit kan voor een gevoel zorgen dat je jouw eigen gezicht ‘verliest’. Het verouderen en verslappen van de kaaklijn komt door erfelijke belasting en door het feit dat het vetweefsel uiteindelijk uitzakt naar het diepste punt van het gezicht, het deel naast de kin. Er kan dan worden gesproken over ‘hamsterwangen’. Een kaaklijn filler kan hierbij helpen de contour terug te krijgen. De kaaklijn filler zorgt voor een optimale verbetering van de kaaklijn. Tijdens deze behandeling is het ook van belang dat er goed wordt gekeken naar de natuurlijke vorm van uw gezicht. Dit zorgt ervoor dat de contouren en scherpte op een natuurlijke wijze worden hersteld.

Behandeling met kaaklijn fillers

Bij FIVE Clinics houden wij ons voornamelijk bezig met holistische behandelingen. Tijdens een holistische behandeling wordt er goed gekeken naar de eigen gezichtscontouren, verfijning en symmetrie. Ondanks dat iedereen een andere definitie heeft van schoonheid, wordt dit toch vaak gebaseerd op de symmetrie, balans en harmonie van het gezicht. Door het bekijken van de kaaklijn, bij de behandeling met een kaaklijn filler, met een holistische benadering, zal het gezicht in proportie blijven en de goede verhoudingen behouden. Uiteindelijk zal dit resulteren in een natuurlijk maar prachtig resultaat.

De behandeling van de kaaklijn filler is geheel pijnloos. Bij FIVE Clinics maken wij gebruik van de kleinste naald die er bestaat, the invisible needle. Door het gebruik van deze extreem dunne naald zal je vrijwel niet voelen dat de naald de huid in gaat. Daarnaast zit er in de kaaklijn filler een verdovingsmiddel, waardoor de behandeling ook pijnloos is.

Hoe lang blijven kaaklijn fillers zichtbaar?

FIVE CLINICS maakt gebruik van de Juvéderm filler. Dit is hét nummer 1 hyaluronzuur filler merk in de wereld. De kaaklijn filler zal tot 2 jaar zichtbaar zijn na de behandeling. Net zoals bij andere behandelzones, is het 2 jaar na de behandeling enkel nodig om de kaaklijn bij te werken. Er is enkel een kleine hoeveelheid filler nodig voor de touch-up om het resultaat van de kaaklijn bij te houden.

Het resultaat van de kaaklijn zal direct na de behandeling zichtbaar zijn. Echter voor het optimale resultaat zal je twee weken moeten wachten. Je kan hier dus goed rekening mee houden als je evenementen of andere belangrijke afspraken op de planning hebt staan.

Kaaklijn fillers voor en na

Door de behandeling van kaaklijn fillers zal je gezicht de prachtige contour terugkrijgen. Door de holistische benadering zal het er natuurlijk en realistisch uitzien omdat er goed wordt gekeken naar de eigen gezichtscontouren en -vormen. Hieronder is het gezicht te zien van iemand met kaaklijn fillers. Zo zie je goed wat deze behandeling voor je kan doen en hoe natuurlijk het er uit ziet.

kaaklijn filler

Prijs kaaklijn fillers

Afhankelijk van de behandeling zullen de tarieven verschillen van elkaar. Je kunt er mee beginnen om een consult aan te vragen. Tijdens dit consult kun je al de vragen die je hebt of informatie die je wilt hebben vragen aan een medisch specialist. Het eerste consult is geheel gratis! Je kunt tijdens dit consult al aangeven dat je weet welke zones je wilt behandelen, of je kunt ervoor kiezen algemene vragen te stellen aan een specialist.

Na het consult en het maken van de afspraak zal er met de cosmetisch arts worden besproken welke opties er zijn en wat het behandelplan wordt. Op het moment dat er voor de kaaklijn filler wordt gekozen zal er gebruik gemaakt worden van de hyaluronzuur fillers van Juvéderm. De Juvéderm filler heeft een prijs van €495,- per ml. Er zal dan met de arts worden gekeken naar hoeveel ml er nodig is van de kaaklijn filler voor de behandeling van de kaaklijn. Gemiddeld is er voor de kaaklijn 1 tot 4 ml filler nodig. Voor de behandeling zal er besproken worden hoeveel ml er precies nodig is. Dan kan het definitieve tarief van de behandeling worden berekend.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de kaaklijn filler en de werking hiervan, of voor andere informatie kun je hier direct een gratis consult inplannen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@fiveclinics.nl, of bel naar +31 (0) 20 244 0012.