Kin filler

De kin is een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het bepaalt voor een groot deel je gezichtscontour. Het kan je daarom ook enorm onzeker maken op het moment dat je hier niet tevreden over bent. Door een kin filler of meerdere fillers kan de kin worden gecorrigeerd, zonder dat je hiervoor onder het mes hoeft te gaan. De fillers in de kin zorgen voor een subtiele kin correctie. Hierdoor worden de gezichtscontouren weer in balans gebracht.

Behandeling

Kin fillers
Plan een behandeling

De kin is een belangrijk onderdeel van het gezicht. Het bepaalt voor een groot deel je gezichtscontour. Het kan je daarom ook enorm onzeker maken op het moment dat je hier niet tevreden over bent. Door een kin filler of meerdere fillers kan de kin worden gecorrigeerd, zonder dat je hiervoor onder het mes hoeft te gaan. De fillers in de kin zorgen voor een subtiele kin correctie. Hierdoor worden de gezichtscontouren weer in balans gebracht.

Wat doen kin fillers?

Met behulp van fillers is het mogelijk om de kin meer volume te geven. Hierdoor wordt er door de kin filler een V-vorm in het gezicht gecreëerd. Door de V-vorm krijgt het gezicht een jeugdige uitstraling. Belangrijk hierbij is om ervoor te zorgen dat de kin een elegante vorm krijgt die bij het gezicht past. Door het inbrengen van een kin filler is het ook mogelijk om de kin iets te verlengen. Door het gebruik van fillers komt er wat meer spanning op de bovenliggende huid. Hierdoor zullen de contouren van de kin en de kaaklijn meer worden aangescherpt. Deze contouren zullen naarmate je ouder wordt wat meer verslappen. Dit kan komen door het slapper worden van zowel de huid als het bindweefsel, het zakken van de wangen of veranderingen van de onderliggende botstructuur van de kin of kaaklijn.

Behandeling met kin fillers

FIVE Clinics richt zich op een holistische behandeling. Tijdens de behandeling wordt er goed gekeken naar de gezichtscontouren, symmetrie en verfijning. Iedereen heeft een andere definitie van schoonheid. Echter wordt de schoonheid vaak gebaseerd op de symmetrie, balans en harmonie van het gezicht. Door het bekijken van de kin met een holistische benadering, blijft het gezicht in proportie en behoud het de goede verhoudingen. Dit zal zich vervolgens uitten in een prachtig maar natuurlijk resultaat.

De behandeling van kin fillers is geheel pijnloos. Bij FIVE Clinics maken wij namelijk gebruik van de dunste naald ter wereld, the invisible needle. Door de dunne naald zal je vrijwel niet voelen dat deze in je huid komt. In de kin filler zelf zit ook een verdovingsmiddel, waardoor het niet pijnlijk is.

Hoe lang blijven kin fillers zichtbaar?

Bij FIVE Clinics gebruiken wij Juvéderm. Juvéderm is het nummer 1 hyaluronzuur filler merk wereldwijd. De werking van deze hyaluronzuur kin filler blijft 2 jaar zichtbaar. Nadat je de kin filler behandeling 2 jaar geleden hebt gehad, en je het tijd vindt om het bij te werken, is er enkel een touch-up nodig. Zo is er na de eerste behandeling maar een kleine hoeveelheid nodig om het resultaat bij te houden.

Na de filler behandeling is het resultaat van de kin filler direct zichtbaar. Echter na twee weken zal het resultaat daadwerkelijk optimaal zijn. Hier kun je dus rekening mee houden als je belangrijke afspraken hebt.

Kin fillers voor en na

De kin filler behandeling brengt je gezichtscontour weer in een natuurlijke balans. De behandeling resulteert in een prachtig eindresultaat. Hieronder zie je een voor en na foto, zodat je kan zien wat de behandeling voor een persoon kan doen. Zo krijg je ook een beter beeld over wat de kin filler behandeling voor jou kan betekenen.

kin filler

Prijs kin fillers

Onze tarieven verschillen afhankelijk van de behandeling. Je kunt beginnen met het aanvragen van een consult met een medisch specialist. Jouw eerste consult is geheel gratis! Tijdens dit consult kan je aangeven of je al een duidelijk idee hebt over een bepaald gebied dat je wilt behandelen. Je kunt er ook voor kiezen een consult aan te vragen omdat je gewoon meer informatie wilt hebben en hierover wilt spreken met een specialist.

Samen met de cosmetisch arts worden alle opties besproken en zal er een behandelplan worden opgesteld. Indien er wordt gekozen voor kin fillers wordt er gebruik gemaakt van Hyaluronzuur fillers van Juvéderm. Deze filler heeft een prijs van €495,- per 1 ml. Samen met de arts zal er gekeken worden naar de hoeveelheid ml filler die nodig is voor de behandeling, gemiddeld is dit 2 ml voor de kin. Indien er 2 ml nodig is, zal een kin filler behandeling €990,- kosten. Na het consult zal er dan gekeken worden hoeveel ml er voor jou nodig is en wat het definitieve tarief van de behandeling zal zijn.

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de kin filler en de werking hiervan, of voor andere informatie kun je hier direct een gratis consult inplannen. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@fiveclinics.nl, of bel naar +31 (0) 20 244 0012.